Sos Z Czerwonych Małży
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu z czerwonych Małży. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis serwuje 4 i kosztuje 86 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, pomidory w puszkach, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS Południowo-Zachodni Czerwony Chile, Sos Z Małży, oraz Linguine z sosem z małży podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni podsmażyć cebulę na oleju do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Przeniesienie do 1-1 / 2-lub 2-qt. Wolnowar. Wymieszać małże, pomidory, pastę pomidorową, pietruszkę, liść laurowy, cukier, bazylię i tymianek.
Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 3-4 godziny lub do rozgrzania. Wyrzucić liść laurowy.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to świetny wybór dla małży. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Winiarnia Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogaty i warstwowy, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektaryny, dojrzałej gruszki i wanilii.