Sos Z Cukinii
Sos z cukinii może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 14g tłuszczu i w sumie 198 kalorii. Za 77 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany, cukinii, skondensowanego kremu z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Sos Ziołowy Z Cukinii, Cukinia Z Dressingiem Cytrusowo-Ziołowym, oraz Kotlety schabowe z dressingiem z cukinii.
Instrukcje
W rondelku zagotuj wodę i sól.
Dodaj cukinię. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj, aż cukinia będzie chrupiąca, około 5 minut.
Dobrze odcedź; odłóż na bok.
W innym rondlu podsmaż marchewki i cebulę na 4 łyżkach masła do miękkości.
Zdjąć z ognia; wymieszać 1-1/2 szklanki grzanek, zupy i śmietany. Delikatnie dodaj cukinię.
Wlać do natłuszczonego płytkiego 2-qt. naczynie do pieczenia. roztop pozostałe masło i wymieszaj z pozostałymi grzankami; posyp wierzch.
Piec bez przykrycia w 350° przez 35-40 minut lub do podgrzania.