Sos Teriyaki
Sos Teriyaki to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten sos ma 95 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka scallion, czosnek, sok z pomarańczy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów japońskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Skrzydełka kurczaka Teriyaki ze świeżym sosem Teriyaki, Krewetki Teriyaki i jak zrobić własny sos teriyaki, oraz Sos Teriyaki.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużej misce. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Może być również stosowany jako świetna marynata do kurczaka, krewetek lub wołowiny.