Sos Spaghetti dla miłośników mięsa

Sos Spaghetti dla miłośników mięsa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu spaghetti dla miłośników mięsa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 895 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masową kiełbasę, czosnek w proszku, przyprawę ziołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sos Mięsny Spaghetti Wolno Gotowany, Spaghetti pełnoziarniste z sosem mięsnym na wolnym ogniu, oraz sos mięsny Wolnowar.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i włoską kiełbasę, aż kiełbasa jest rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Kiełbasę i cebulę przełożyć do powolnej kuchenki. W tej samej patelni, gotować i wymieszać mieloną wołowinę, włoskie przyprawy, 1 łyżeczka czosnku w proszku, i majeranek, łamanie mięsa, jak gotuje, aż mięso jest rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
MajeranekMajeranek
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zmieloną wołowinę przełożyć do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Wymieszać z sosem pomidorowym, pastą pomidorową, pomidorami pokrojonymi w kostkę, pomidorami duszonymi, tymiankiem, bazylią, oregano i 2 łyżeczkami czosnku w proszku. Ustaw kuchenkę na niskim poziomie i gotuj sos przez 8 godzin. Około 15 minut przed podaniem wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawSos
Magazyn