Sos spaghetti babci Maggio

Sos spaghetti babci Maggio
Sos spaghetti babci Maggio jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Ten sos ma 154 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka sosu pomidorowego, pomidory w puszkach, wino merlot i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Sos spaghetti babci, Sos spaghetti babci Carolyn, oraz Sos spaghetti babci Carol dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż półprzezroczyste, ale nie rumiane, 6 do 7 protokół. Wymieszać z grzybami i bazylią, gotować i mieszać, aż bazylia zwiędnie i grzyby są gotowane przez i zrezygnowali z soków, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wlać całe obrane pomidory i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając i siekając pomidory na kawałki łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Całe W PuszkachPomidory Całe W Puszkach
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3
Wlać sos pomidorowy i wymieszać, miażdżąc wszelkie duże kawałki pomidora w lewo, i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4
Niech sos gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje i bulgotanie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Wymieszaj pastę pomidorową z sosem i napełnij pustą puszkę pasty pomidorowej winem Merlot, mieszając, aby rozpuścić pozostałą pastę pomidorową w puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Wlać wino Merlot do sosu i dobrze wymieszać, aby połączyć. Sos na wolnym ogniu wymieszać z solą, pieprzem, suszonym oregano i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OreganoSuszone Oregano
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Niech sos gotować na wolnym ogniu, aż przyprawy są mieszane i sos jest podgrzewany przez, o 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawSos
Magazyn