Sos spaghetti babci Maggio
Sos spaghetti babci Maggio jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Ten sos ma 154 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka sosu pomidorowego, pomidory w puszkach, wino merlot i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Sos spaghetti babci, Sos spaghetti babci Carolyn, oraz Sos spaghetti babci Carol dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż półprzezroczyste, ale nie rumiane, 6 do 7 protokół. Wymieszać z grzybami i bazylią, gotować i mieszać, aż bazylia zwiędnie i grzyby są gotowane przez i zrezygnowali z soków, o 10 protokół.
Wlać całe obrane pomidory i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając i siekając pomidory na kawałki łyżką.
Wlać sos pomidorowy i wymieszać, miażdżąc wszelkie duże kawałki pomidora w lewo, i doprowadzić do duszenia.
Niech sos gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje i bulgotanie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół.
Wymieszaj pastę pomidorową z sosem i napełnij pustą puszkę pasty pomidorowej winem Merlot, mieszając, aby rozpuścić pozostałą pastę pomidorową w puszce.
Wlać wino Merlot do sosu i dobrze wymieszać, aby połączyć. Sos na wolnym ogniu wymieszać z solą, pieprzem, suszonym oregano i cukrem.
Niech sos gotować na wolnym ogniu, aż przyprawy są mieszane i sos jest podgrzewany przez, o 3 więcej minut.