Sos słodko-kwaśny (do maczania jajek i nie tylko)

Sos słodko-kwaśny (do maczania jajek i nie tylko)
Sos słodko-kwaśny (do maczania jajek i nie tylko) może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 527 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Mieszanka konserw ananasowych, sos sojowy, sok ananasowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Resztki indyczych sajgonek z żurawinowym sosem słodko-kwaśnym, Morelowy Sos Słodko-Kwaśny Do Maczania, oraz Chrupiący Kurczak W Sosie Słodko-Kwaśnym.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Field Recordings Chenin Blanc. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Field Recordings Chenin Blanc
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Magazyn