SOS redukcyjny z czerwonego wina (Marchand du Vin)
SOS Red Wine Reduction (Marchand du Vin) może być właśnie sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz liść laurowy, pełne wino, gałązki tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Stek z sosem z szalotki-czerwone wino (Bifteck Marchand De vin), Berry Chocolate panini Sandwich with wine Reduction Sauce # SundaySupper, oraz Red Wine Reduction.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 3 łyżek stołowych (o 10 protokół). Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Dodaj masło, ciągle mieszając, aż będzie gładkie. Wymieszać z solą i pieprzem.