SOS Redukcyjny Do Wina
Sos do redukcji wina może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 343 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, do 4 gałązek tymianku, cabernet sauvignon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj SOS redukcyjny z czerwonego wina (Marchand du Vin), Berry Chocolate panini Sandwich with wine Reduction Sauce # SundaySupper, oraz Red Wine Reduction dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do około 1 szklanki (40 minut).
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do miarki, naciskając tylną łyżką, aby usunąć wszystkie soki. Wyrzucić ciała stałe. Przykryć i schłodzić, w razie potrzeby.