Sos pomidorowy Ricka
Sos pomidorowy Ricka może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Ten przepis służy 6. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 97 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Rick Bayless ' s Bacon and Tomato Guacamole, Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (Kedah Beef Rice with Tomato Sour Gravy), oraz Salsa Ricka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Usuń boczek z patelni, utrzymując kapiele na patelni. Pozostawić boczek do ostygnięcia; pokruszyć i powrócić do kapieli boczek.
Wymieszać mąkę do boczku i kapie na średnim ogniu; gotować i mieszać, aż mąka zostanie zmieszana i lekko rumiane, 3 do 5 protokół. Powoli ubij wodę do mieszanki mąki, aż zgęstnieje, około 5 minut; doprawić solą i czarnym pieprzem. Wymieszać pomidory i gotować na wolnym ogniu, aż sos jest gotowane przez, o 5 protokół.
Podawać na rozgrzanych herbatnikach.