Sos pomidorowy Chef John ' s

Sos pomidorowy Chef John ' s
Sos pomidorowy szefa kuchni Johna jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie SOS. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pomidorów san marzano, płatków pieprzu, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chef John ' s Chimichurri Sauce, SOS Chef John ' s White, oraz Chef John 's Shepherd' s Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek, cebulę, seler i szczyptę soli umieścić w dużym ciężkim rondlu lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu. Gotować, aż cebula będzie bardzo miękka, około 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Czosnek wymieszać z mieszanką cebuli i gotować tylko do pachnące, o 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wlej pomidory i ich sok do dużej miski i użyj rąk, aby zmiażdżyć pomidory, aż będą wyglądały na puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Wymieszać cukier, 1 łyżeczkę soli, pastę anchois, ocet winny biały, włoskie zioła i płatki czerwonej papryki do mieszanki warzywnej. Podgrzać do medium i gotować, aż płyn odparuje. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Pasta AnchoisPasta Anchois
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Wlać pomidory San Marzano i natkę pietruszki. Doprowadzić sos na wolnym ogniu, włączyć ciepło do niskiej, i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny, dodając trochę wody, jak sos gotuje się w dół. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawSos
Magazyn