Sos pomidorowy babci

Sos pomidorowy babci
Sos pomidorowy babci wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Sprawdza się jako niedrogi SOS. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pomidory, oregano, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Sałatka pomidorowa babci, Sos spaghetti babci, oraz Żeberka i sos Babuni (wieprzowina).

Instrukcje

1
Na patelni 8-do 10-quart, połączyć 3 szklanki wody, pomidory w puszkach z płynem, pasta pomidorowa, pomidory Roma, wino, cebula, bazylia, czosnek, liście laurowe, oregano i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
Pomidor RomaPomidor Roma
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając; zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do 4 kwarty, 45 minut do 1 godziny.
3
Usuń liście laurowe i dodaj sól do smaku. Użyj gorącego lub chłodnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawSos
Magazyn