SOS Podrobowy

SOS Podrobowy
Giblet Gravy może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury SOS. Ten przepis służy 8. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 504 kalorie. Mieszanka pieprzu, jajka, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 150 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj SOS Podrobowy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posiekaj podroby i mięso, które zostało usunięte z szyi. Za pomocą rondla doprowadzić wywar do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj podroby, kostki bulionowe, przyprawę do drobiu i surowy farsz do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
FarszFarsz
3
W osobnej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę i dodaj do wrzącego wywaru, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i nadal gotować przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać sól i pieprz, do smaku, i dodać pokrojone gotowane jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JajkoJajko
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W dużej misce, połączyć pokruszony chleb kukurydziany, suszone kromki białego chleba, i solanki, i wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały ChlebBiały Chleb
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Na dużej patelni, podsmażyć posiekany seler i cebulę na maśle do przezroczystego, około 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wlać
9
Smażona mieszanka nad mieszaniną chleba kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
10
Dodaj bulion, dobrze wymieszaj, smakuj i dodaj sól, pieprz do smaku, szałwię i przyprawę do drobiu i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
PieprzPieprz
StadoStado
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
11
Dodać ubite jajka i dobrze wymieszać. Rezerwa 2 czubate łyżki tej mieszanki do sosu podrobowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
JajkoJajko
12
Wlać mieszaninę do nasmarowanej patelni i piec do czasu zakończenia opatrunku, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
13
Podawać z indykiem jako dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja

Składniki

8krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz72 łyżki roztopionego masłachleb biały suszony w piekarnikuchleb biały suszony w piekarniku82 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler posiekanyseler posiekany2kostki bulionowe z kurczakakostki bulionowe z kurczaka9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion z indyka lub bulion z kurczaka lub bulion z kurczakabulion z indyka lub bulion z kurczaka lub bulion z kurczaka2Średnia żółta cebula, posiekana(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweself-rising cornmealself-rising cornmeal32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1jajko na twardo, pokrojone w plasterkijajko na twardo, pokrojone w plasterki2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)5jaja pobijanejaja pobijane1łyżka czerwony ocet winnycebula posiekanacebula posiekana11 łyżka suszonego oreganoprzyprawa do drobiu (opcjonalnie)przyprawa do drobiu (opcjonalnie)2Batoniki toffi Heath1 pojemnik (7 uncji) posiekanej cebuli1 pojemnik (7 uncji) posiekanej cebuli1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoszałwia (opcjonalnie)szałwia (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1rękaw krakersy saltinerękaw krakersy saltine1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka samozbierającamąka samozbierająca22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuheaping tablespoons reserved niegotowany chleb kukurydziany farsz mixheaping tablespoons reserved niegotowany chleb kukurydziany farsz mix8krewetki i żyłkiPodroby z indyka (wątróbka, serce, żołądek i szyja), gotowanePodroby z indyka (wątróbka, serce, żołądek i szyja), gotowane22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda
TrudnośćŚredni
Gotowe W13 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn