Sos Pieczarkowy Porto-Wine
Porto-Wine mushroom Sauce może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 59 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, bulion wołowy, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Polędwica wołowa z farszem z dzikich grzybów i sosem z Porto, Wino porto i pieczeń z pieczarkami, oraz Medaliony wieprzowe z sosem Figowo-Porto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby i Mąkę połączyć w misce; dobrze wrzucić.
Połącz wino, szalotki i ocet na średniej patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować do zgęstnienia (około 3 minut). Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj bulion, Worcestershire, pasta pomidorowa, i rozmaryn; gotować 1 minutę.
Dodać mieszankę grzybową; gotować 3 minuty, stale mieszając. Wymieszać z musztardą.