Sos Pieczarkowy

Sos Pieczarkowy
Sos pieczarkowy to bezglutenowe SOS. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka soli, masła, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym, oraz Blini z kurczaka i grzybów w kremowym sosie grzybowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby i tymianek na patelni; smażyć przez 4 protokół lub aż grzyby są lekko rumiane. Wymieszać bulion, wino, skrobia kukurydziana, sól, i pieprz; gotować 2 minuty lub aż sos jest lekko zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
BulionBulion
SOSSOS
TymianekTymianek
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia; dodać masło, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn