Sos Pesto Ogrodowe
Need a bezglutenowa i pierwotna przyprawa? Sos Pesto ogród może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś mocno liście bazylii, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Pesto ziołowe ogrodowe, Macadamia Nut Garden Świeże Pesto, oraz Ogród pomidor i bazylia Pesto Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec orzeszki piniowe i orzechy pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 minut lub do tosty i pachnące.
Ostudzić 5 minut. Przetwarzaj liście bazylii, pietruszkę, czosnek i 1/3 szklanki oliwy z oliwek w robocie kuchennym, aż powstanie Gruba pasta.
Dodać orzechy i parmezan i proces aż do wymieszania. Po uruchomieniu procesora wlać 1/3 szklanki oliwy z oliwek przez zsyp żywności w powolnym, stałym strumieniu; procesować do uzyskania gładkości. Przykryć i schłodzić do 5 dni.