SOS Paprykowo-Mango
Czerwona papryka-sos Mango może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.8 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 676 kalorii, 5G białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, wody, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę umieścić na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec w 475 przez 20 minut lub do papryki wyglądają pęcherze, obracając raz.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona. Pokrój paprykę.
Przynieś paprykę, cebulę, Wino i 1/2 szklanki wody do wrzenia w ciężkim rondlu na dużym ogniu; gotować 10 minut lub aż płyn zmniejszy się do 3 łyżek stołowych. Wymieszać w śmietanie do ubijania; dusić, często mieszając, 10 minut lub aż zgęstnieje. Lekko schłodzić.
Przetwarzaj mieszaninę czerwonej papryki, mango i pozostałe składniki w blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.