SOS Norweski

SOS Norweski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu skandynawskich przepisów, więc spróbuj norweskiego sosu. Ten przepis służy 2. Ten sos ma 340 kalorii, 4G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, masło, ugotowane na twardo jajko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Norweski SOS Maślany Cytrynowy, Norweska Śliwkowa owsianka z sosem waniliowym, oraz Jaja Po Norwesku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 ugotowane na twardo duże jajko drobno rozgnieść na 6 łyżkach masła o temperaturze pokojowej. Łyżka na gorące szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn