Sos musztardowo-Whiskey
Sos musztardowo-Whiskey jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie napój. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 93 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, bulion z kurczaka, whisky i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Top Butt Steak z sosem Whiskey musztardowym, Czekoladowe ciasto Whiskey Bundt z sosem Whiskey Caramel, oraz Apple Whiskey Crisp z sosem Whiskey Caramel.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotka; gotować i mieszać do miękkości, o 2 protokół. Wymieszać w whisky, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zmniejszy się o połowę. Wymieszać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aż ponownie zmniejszy się o połowę.
Wymieszać z musztardą i zdjąć z ognia.