Sos Mięsny Spaghetti Wolno Gotowany
Wolno gotowany sos mięsny Spaghetti jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 8 godzin i 20 minut. Jeśli masz pastę pomidorową, cebulę, spaghetti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sos Mięsny Spaghetti Wolno Gotowany, Spaghetti pełnoziarniste z sosem mięsnym na wolnym ogniu, oraz Sos mięsny wolno gotowany z makaronem.
Instrukcje
Gotować wołowinę i kiełbasę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina jest brązowy i kiełbasa nie jest już różowy, o 8 protokół; odcedzić.
Wymieszać mieszaninę wołowiny i pozostałych składników z wyjątkiem spaghetti i parmezanu w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Około 20 minut przed podaniem gotować i odcedzić spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
SOS podawać z gotowanym na gorąco spaghetti i parmezanem.