Sos mięsny Bolognese taty

Sos mięsny Bolognese taty
Sos mięsny Bolognese taty może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 546 kalorii, 27g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, mieloną wołowinę, szynkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Sos Mięsny Bolognese, Klasyczne książki kucharskie: domowe Tagliatelle Marcelli Hazan z sosem bolońskim, oraz Więcej warzyw, mniej mięsa lato Bolognese.

Instrukcje

1
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić, bardzo drobno pokruszyć i odstawić.
3
W maszynce posiekaj marchew, cebulę i szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Masło rozpuścić w dużym rondlu na małym ogniu. Wymieszać mieszaninę marchwi i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 5 minut. Wymieszaj gotowaną wołowinę, bulion wołowy, pastę pomidorową, skórkę z cytryny, liście laurowe, Bazyl i gałkę muszkatołową. Dusić na najniższym ogniu, częściowo przykryte, przez co najmniej 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Bezpośrednio przed podaniem wymieszać śmietanę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSos
Magazyn