SOS Maślano-Bazyliowo-Czosnkowy

SOS Maślano-Bazyliowo-Czosnkowy
SOS maślano-Bazyliowo-czosnkowy jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól, bazylia, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Laminowany makaron bazyliowy z sosem czosnkowo-brązowym maślanym, Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Masło Czosnkowo-Bazyliowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; doprawić do smaku solą. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn