Sos Marinara mojej matki

Sos Marinara mojej matki
Sos Marinara mojej matki jest bezglutenowe SOS. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 373 kalorie, 16G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka płatków pieprzu, cukier granulowany, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kurczak mojej matki z sosem Barbeque, Sos Marinara, oraz Sos Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę, czosnek, płatki czerwonej papryki, i cukier i doprawić solą, do smaku. Marchew wymieszać i posolić. Gotować przez około 2 minuty, a następnie dodać pomidory z puszki. Użyj drewnianej łyżki, aby rozbić część całych pomidorów i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut. Jeśli w dowolnym momencie warzywa lub sos jest coraz suche, dodać trochę wody. Kontynuuj gotowanie kolejne 10 minut,a następnie spróbuj przypraw. Pomidory powinny być dość rozbite, a smaki zbliżają się do siebie. Gotować dodatkowe 10 minut. Sos gotuje o tak długo, jak to trwa, aby klopsiki od początku do końca, o 45 protokół. Wymieszać z liśćmi bazylii i doprawić parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
14 Filiżanek Startego Sera Romano14 Filiżanek Startego Sera Romano
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawSos
Magazyn