Sos Marinara

Sos Marinara
Sos Marinara jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedrogi SOS. Mieszanka soli, cebula, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sos Marinara, Sos Marinara, oraz Sos Marinara.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącej oliwie z oliwek na dużej patelni 5 minut; dodać sos pomidorowy i pozostałe składniki. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn