SOS Makowy
SOS makowy jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. 22 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka oleju canolan, cukier, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to SOS Makowy, SOS Makowy, oraz SOS Makowy.
Instrukcje
Ubić cukier, sól, suchą musztardę i ocet winny w średniej misce z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Dodaj oliwę z oliwek, olej rzepakowy i sok z cebuli; wymieszaj do dobrze wymieszanego.
Dodać majonez i mak; dobrze wymieszać. Kryć się.
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.