SOS makaronowy z włoską kiełbasą

SOS makaronowy z włoską kiełbasą
Sos do makaronu z włoską kiełbasą może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.66 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 385 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, Bazyl, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Włoska kiełbasa faszerowana papryką z sosem makaronowym, Słodki włoski sos do makaronu z kiełbasą w powolnej kuchence, oraz Makaron z włoską kiełbasą, klopsikami, grzybami i sosem pomidorowym z czerwonego wina.

Instrukcje

1
Usunięto osłonkę z ogniw kiełbasy i pokroić w plastry 1/2 cala. Na dużej patelni, brązowy kiełbasa na średnim ogniu przez około 10 protokół; usunąć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Na dużej patelni, podgrzać mieloną wołowinę, oliwa z oliwek, czosnek i cebula na średnim ogniu, aż mięso będzie ładnie rumiane;odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać pomidory i sos pomidorowy; wymieszać z solą, zmielonym czarnym pieprzem, bazylią, oregano, liściem laurowym i gotowaną kiełbasą. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
KiełbasaKiełbasa
BazyliaBazylia
SólSól
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
6
Ugotowany sos wymieszać z gorącym makaronem i usunąć liść laurowy z sosu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MakaronyMakarony
SOSSOS

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn