Sos: Krem Kolendrowy

Sos: Krem Kolendrowy
Sos: krem kolendrowy jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, śmietanę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sos: Pesto Kolendrowe, Sos: Chrzanowy Sos Śmietankowy, oraz Kotlety wieprzowe z sosem Marcie ' s Onion & Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść śmietanę, sok z limonki, kolendrę i zieloną cebulę w słoiku blendera. Puree na gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść do małego pojemnika i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn