SOS kaparowy, oliwkowy i pomidorowy

SOS kaparowy, oliwkowy i pomidorowy
Kapar, Oliwa i sos pomidorowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 140 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, pomidory śliwkowe, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kompot Z Pomidorów, Oliwek, Kaparów, {20 minut} makaron z oliwą Kalamatan, pomidorem i Kaparem, oraz Pieczony dorsz z ciepłą Tapenadą pomidorowo-oliwkowo-kaparową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki przerabiać w maszynce do gotowania, aż będą grubo posiekane. Przy uruchomionym procesorze wlej olej przez zsyp żywności powolnym, stałym strumieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodaj pomidory i pulsuj do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn