SOS Jeżyn

SOS Jeżyn
SOS jeżyn może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jeżyn, skrobi kukurydzianej, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Sernik Jeżyn Z Białą Czekoladą Z Sosem Jeżyn, SOS Jeżyn, oraz SOS Jeżyn.

Instrukcje

1
Połączyć jeżyny i cukier w rondlu; doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut. Mieszanka procesowa przez młyn spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Połącz niewielką ilość gorącej mieszanki jeżyn i skrobi kukurydzianej; wymieszaj z pozostałą mieszaniną jeżyn. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka i zagęszczona. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSos
Magazyn