SOS Jabłkowo-Żurawinowy
SOS jabłkowo-żurawinowy to bezglutenowe i wegańskie SOS. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz cebulę, olej canolan, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj SOS Żurawinowo-Jabłkowy, Szarlotka Sos Żurawinowy, oraz Sos Żurawinowy Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć przez 4 protokół.
Dodać cukier i kolejne 4 składniki (przez żurawinę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut lub aż żurawina pop.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką jabłka i pomarańczy.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.