SOS jabłkowo-Kapustny wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 63 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka soku jabłkowego, selera, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Sałatka z marchwi, kapusty i jabłek z sosem z limonki Kminkowej, Sałatka z kapusty jabłkowej z kremowym sosem makowym, oraz Sałatka z czerwonej kapusty z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kromki chleba ułożyć pojedynczymi warstwami na 2 blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków
2
Piec w 325 przez 25 minut lub do prawie chrupiące, za pomocą obu stojaków w piekarniku. Chleb rozdrzeć na małe kawałki i umieścić w 4-quart bowl.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki