SOS Imbirowo-Marchewkowy
SOS imbirowo-marchewkowy wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 7 centów za porcję. Mieszanka marchwi, soku z marchwi, azjatyckiego oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako bardzo niedrogi SOS. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to SOS Marchewkowo-Imbirowy, Burgery z tuńczykiem w sosie marchewkowo-imbirowym, oraz Tuńczyk z sezamem w sosie marchewkowo-imbirowym.
Instrukcje
W rondlu, parować marchew do miękkości, o 8 protokół.
W robocie kuchennym lub blenderze pulsuj posiekany imbir, aż zostanie zmielony.
Zeskrobać na małe sito ustawione na średniej misce i nacisnąć, aby pobrać sok; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać sok z marchwi do soku imbirowego.
W małym rondlu, połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia i ubić, aby rozpuścić cukier.
Ubij w proszku musztardę, a następnie przykryj i odstaw na 5 minut.
Ubij trochę soku marchewkowo-imbirowego, aby poluzować.
Przenieść mieszaninę do blendera.
Dodaj pozostały sok marchewkowo-imbirowy i gotowaną na parze marchewkę i puree.
Przełożyć sos do miski. Wymieszać starty imbir i olej sezamowy i doprawić solą.
SOS przełożyć do słoików i wstawić do lodówki.
Dodać do przodu: sos można przechowywać w lodówce przez 1 miesiąc.