SOS Imbirowo-Marchewkowy

SOS Imbirowo-Marchewkowy
SOS imbirowo-marchewkowy wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 7 centów za porcję. Mieszanka marchwi, soku z marchwi, azjatyckiego oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako bardzo niedrogi SOS. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to SOS Marchewkowo-Imbirowy, Burgery z tuńczykiem w sosie marchewkowo-imbirowym, oraz Tuńczyk z sezamem w sosie marchewkowo-imbirowym.

Instrukcje

1
W rondlu, parować marchew do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Ochłoń.
3
W robocie kuchennym lub blenderze pulsuj posiekany imbir, aż zostanie zmielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Zeskrobać na małe sito ustawione na średniej misce i nacisnąć, aby pobrać sok; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać sok z marchwi do soku imbirowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MarchwiSok Z Marchwi
Sok ImbirowySok Imbirowy
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
W małym rondlu, połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Zdjąć z ognia i ubić, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Ochłoń.
8
Ubij w proszku musztardę, a następnie przykryj i odstaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Ubij trochę soku marchewkowo-imbirowego, aby poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Przenieść mieszaninę do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Dodaj pozostały sok marchewkowo-imbirowy i gotowaną na parze marchewkę i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
12
Przełożyć sos do miski. Wymieszać starty imbir i olej sezamowy i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
13
SOS przełożyć do słoików i wstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Dodać do przodu: sos można przechowywać w lodówce przez 1 miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn