SOS Hollandaise

SOS Hollandaise
SOS Hollandaise może być tylko sos, którego szukasz. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 728 kalorii, 31g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. 165 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, cayenne, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj SOS Hollandaise, SOS Hollandaise, oraz SOS Hollandaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Energicznie ubić żółtka i sok z cytryny razem w misce ze stali nierdzewnej, aż mieszanina zgęstnieje i podwoi objętość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść miskę nad rondlem zawierającym ledwo gotującą się wodę (lub użyj podwójnego kotła), woda nie powinna dotykać dna miski. Kontynuuj szybko trzepać. Uważaj, aby jajka nie były zbyt gorące, bo będą się mieszać. Powoli skropić w roztopionym maśle i nadal ubijać, aż sos zgęstnieje i podwoi objętość.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Zdjąć z ognia, ubić cayenne i sól. Przykryć i umieścić w ciepłym miejscu, aż będą gotowe do użycia na jajka. Jeśli sos staje się zbyt gęsty, przed podaniem wbić kilka kropli ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Brązowy boczek na średniej patelni i tosty angielskie babeczki, pokroić boki w górę, na blasze do pieczenia pod brojlerem. Napełnij 10-calową patelnię nieprzywierającą do połowy pełną wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Dodaj biały ocet do wody do gotowania. Dzięki temu białko jaja gotuje się szybciej, aby się nie rozprzestrzeniło. Doprowadzić do powolnego wrzenia. Delikatnie rozbij 1 jajko do wody, uważając, aby go nie złamać. Powtórz z pozostałymi jajami. Zmniejszyć ogień do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Gotować 3 i 1/2 minut, aż białko jaja jest ustawione i żółtko pozostaje miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1
Kładziemy plasterek boczku kanadyjskiego na każdej połowie muffinki, a następnie gotowane jajko. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka sosu holenderskiego na jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
Jajko GotowaneJajko Gotowane
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Dekoruj posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSos
Magazyn