Sos Do Spaghetti Warzywny Wolno Gotujący
Sos spaghetti warzywne wolnoopalające może być tylko sosem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 352 kalorie, 12g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pastę pomidorową, marchewkę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos Spaghetti Wolnooparkowy, Sos Spaghetti Wolnooparkowy, oraz Sos Do Spaghetti Wolno Gotujący dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i marchew; gotować 3 do 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie. Wymieszać z grzybami i papryką.
W wolnej kuchence od 4 do 5 ćwiartek umieść warzywa. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem spaghetti i sera.
Przykryć; gotować na małym ogniu 7 godzin.
Odkryć; dobrze wymieszać. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; gotować odkryte o 1 godzinę dłużej lub aż sos jest pożądana konsystencja.
Spaghetti ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
SOS podawać na spaghetti, posypać parmezanem. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.