Sos Do Pizzy Z Dojrzałych Pomidorów
Sos do pizzy z dojrzałych pomidorów może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 64 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory, cukier, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to podstawowy sos pomidorowy do pizzy, jak zrobić sos pomidorowy do pizzy, Dojrzała Tarta Pomidorowa, oraz Zielona (Nie Dojrzała) Salsa pomidorowa do puszkowania.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę. Wymieszać w pomidory, cukier, płatki chile, sól, i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając często, aż bardzo gruby, o 1 1/2 godziny. Wymieszać z oregano.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.