Sos Do Makaronu / Pizzy

Sos Do Makaronu / Pizzy
Need a SOS bezglutenowy? Makaron / sos do pizzy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 2. Jeśli masz bazylii, cukru, soli i pieprzu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 37 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sos Do Makaronu O Smaku Pizzy, Wegański sos pomidorowy suszony na słońcu (do Pizzana lub makaronu), oraz Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, podsmażyć czosnek w oleju, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj koncentrat pomidorowy, cukier, oregano, bazylia, wodę, ser i wino. Doprawić solą i pieprzem i dusić 10 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SerSer
BazyliaBazylia
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn