Sos do dyni z szałwią

Sos do dyni z szałwią
SOS piżmowy z szałwią może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury SOS. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, liście szałwii, kasztany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Sos śmietankowy z dyni i szałwii, Tortellini z dyni z brązowym sosem maślanym i, oraz Makaron pasternakowy z pozostałą szynką bożonarodzeniową i sosem piżmowo-szałwiowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyciąć dyni na pół wzdłuż, aby usunąć nasiona i sznurki. Skórkę obrać nożem do parkowania i pokroić w drobną kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Umieść oliwę z oliwek i szalotki w głębokiej patelni na średnim ogniu. Gdy szalotki zaczynają kolor, dodać squash i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podsmażyć kilka minut, aby lekko karmelizować powierzchnię kostek.
5
Dodaj liść laurowy, gałkę muszkatołową, szałwię i rosół z kurczaka. Przykryć patelnię i gotować, aż squash jest miękka, ale nadal trzyma swój kształt, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
SOS przecedzić blenderem standardowym lub zanurzeniowym i podawać z ziemniaczanym gnocchi. Przed podaniem udekorować startym serem i posiekanymi kasztanami. W razie potrzeby smażyć szałwię i szalotkę na oliwie do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn