Pieczony czosnek - sos balsamiczny stek jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, pomidory śliwkowe, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sos czosnkowo-balsamiczny do steków, Grillowany stek balsamiczny z marynowanym czosnkiem, oraz Grillowany stek pieprzowy Johnny Garlic z sosem balsamicznym Cabernet dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 1 1/2 szklanki ciepłej wody i rodzynki w średniej misce; odstawić, aż rodzynki są miękkie, co najmniej 15 minut i do 1 godziny.
Dodać mieszaninę octu do mieszaniny rodzynek, a następnie wymieszać wszystkie pozostałe składniki. Pracując w 3 partiach, mieszaninę przecieru w blenderze, aż będzie gładka. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Powrót mieszaniny do średniej miski. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin do mieszania smaków. Czy z wyprzedzeniem można dokonać 1 tydzień do przodu. Przechowywać w lodówce.