Sos Czekoladowy

Sos czekoladowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis służy 7. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, granulki kawy rozpuszczalnej, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami, oraz Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki (poprzez granulki kawy) w robocie kuchennym. Proces do drobno zmielonego (około 1 minuty).
W małym rondlu wymieszać wodę i syrop z agawy; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Po uruchomieniu robota kuchennego dodaj mieszaninę syropu, a następnie wanilię. Kontynuuj przetwarzanie, aż sos będzie gładki, skrobając boki w razie potrzeby.
Przenieść do pojemnika i przechowywać w lodówce do czasu schłodzenia (co najmniej 2 godziny). Wymieszaj przed podaniem nad owocami, lodami lub chlebem bananowym.