SOS Cydr
SOS cydr wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Na 21 centów za porcję, otrzymujesz napój, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jabłecznik, mieloną gałkę muszkatołową, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, Śliwki z sosem jabłkowym, oraz Sos Jabłkowy.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników ubić w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając; gotować, stale ubijać, 1 minutę.
Zdjąć z ognia i dodać masło, ubijając aż się stopi.