SOS Cydr

SOS Cydr
SOS cydr wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Na 21 centów za porcję, otrzymujesz napój, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jabłecznik, mieloną gałkę muszkatołową, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, Śliwki z sosem jabłkowym, oraz Sos Jabłkowy.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników ubić w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając; gotować, stale ubijać, 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i dodać masło, ubijając aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn