SOS Balsamiczno-Szalotkowy
Sos balsamiczny-szalotka może być tylko sos, którego szukasz. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz ocet balsamiczny, rosół z kurczaka, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z sosem Balsamiczno-Szalotkowym, Młode ziemniaki z masłem balsamicznym i szalotką, oraz Młode ziemniaki z masłem balsamicznym i szalotką.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni lub rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać bulion i ocet. Zwiększyć ciepło do średniego, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 2 minuty.
Dodaj masło do patelni i wirować, aż się stopi. Doprawić solą i pieprzem.
Polać sosem lub łyżką gotowanego mięsa.Nadaje się do: kurczaka lub wołowiny