Sos Alfredo Z Łososia Wędzonego
Sos Alfredo z łososia wędzonego może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,16 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka pomidora, cebuli, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 38%. Podobne przepisy to Northwest Kremowy Wędzony Łosoś Fettuccine Alfredo, Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą), oraz Linguine z sosem z wędzonego łososia.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę na maśle na patelni, aż będzie jasne.
Dodać łososia i saute na średnim lub małym ogniu przez około 2 Więcej minut. Bardzo stopniowo zacznij dodawać krem. Stale mieszaj, aż zgęstnieje. Sos powinien być bardzo gęsty po dodaniu całej śmietany. Top z pomidorem i pietruszką; doprawić pieprzem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.