Sorbet Truskawkowo-Maślany

Sorbet Truskawkowo-Maślany
Sorbet truskawkowo-maślany zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, truskawki, chambord i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Sorbet Truskawkowo-Maślany, Maślanka Truskawkowa Sorbet, oraz Maślanka Truskawkowy Sorbet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć jagody i nektar w blenderze; proces do gładkiej (około 1 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
NektarNektar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać maślankę; proces do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
3
Dodać likier; pulsować do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
4
W razie potrzeby dodaj sok. Schłodzić mieszaninę 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
5
Wlać do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
LódLód
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn