Sorbet pomarańczowy II
Pomarańczowy Sorbet II może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz odparowane mleko, cukier, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sorbet Pomarańczowy, Sorbet Pomarańczowy, oraz Sorbet Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz sok z cukrem, mieszając, aż cukier się rozpuści. Mieszać w mleku, trochę na raz, aż w pełni włączone.
Wlać do płytkiego naczynia i zamrozić do twardości.
Podziel sorbet na kawałki i ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. W osobnej misce ubijamy odparowane mleko, aż stanie się sztywne. Złożyć do zamrożonej mieszaniny. Wróć do płytkiego naczynia i ponownie zamrozić do twardości.