Sorbet Jagodowy

Sorbet Jagodowy
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilii, dekoruj: gałązka mięty, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet Jagodowo-Maślany, Maślanka Jagodowa Sorbet, oraz Maślanka Jagodowa Sorbet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników przetworzyć w blenderze, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do 9-calowej kwadratowej patelni; przykryć i zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przetworzyć zamrożoną mieszaninę, partiami, w blenderze, aż będzie gładka. Przykryć i zamrozić 4 godziny lub do zamrożenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn