Sorbet Cytrynowo-Kokosowy

Sorbet Cytrynowo-Kokosowy
Sorbet z trawy cytrynowej-kokosowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 8,41 zł / porcja, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mleka kokosowego, trawy cytrynowej, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Mleko kokosowe duszona wieprzowina z trawą cytrynową i imbirem, Za Stary Na Foo-Foo? {: Lemon Grass Strawberry Daiquiri}, oraz Rosół Z Trawy Cytrynowej.

Instrukcje

1
Z trawy cytrynowej obrać najtwardsze warstwy zewnętrzne; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
2
Pocięte na 1/2 cala długości. W 2-do 3-quart patelni na dużym ogniu, połączyć trawę cytrynową, cukier, sól i 2 1/2 szklanki wody. Mieszaj, aż płyn się zagotuje. Zmniejszyć ogień; dusić, mieszając od czasu do czasu, aż światło złoty, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wlać przez drobny sitko do miski, naciskając na ciała stałe; wyrzucić ciała stałe. Zagnieźdź miskę w większej misce z lodowatą wodą i wymieszaj syrop, aż ostygnie, około 5 minut. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ubij w mleku kokosowym. Jeśli mieszanina jest grudkowata, przelej przez drobny sitko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wlać do maszyny do lodów (co najmniej 1 qt.) i freeze. Miarka do miski lub, dla bardziej jędrnej konsystencji, zamrozić hermetycznie do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn