Soppressata Pizza

Soppressata Pizza
Pizza Soppressata może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 499 kalorii, 23G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.89 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ultracienkich soppressata, lowfat fontina, butelkowane pieczone papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dynia Dyniowa-Soppressata Pizza, Pizza grillowana Wrede z winogronami i Soppressata, oraz Słodkie ziemniaki, cebula balsamiczna i Pizza Soppressata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, wymieszać Romano i fontina. Zrobić ciasto pizzy. Podczas gdy druga strona każdej skorupy jest grillowanie, rozprowadzić 1/8 mieszanki sera na gotowanej stronie każdej skorupy. Wierzch z 1/8 papryki. Dollop 1/8 szklanki ricotta na każdej skórki. Ułóż 5 plastrów soppressata na każdej pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
SoppressataSoppressata
Ser FontinaSer Fontina
PaprykaPapryka
Ser RicottaSer Ricotta
SerSer
Ser RomanoSer Romano
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać 1 1/2 łyżeczki natki pietruszki. Obracać od 3 do 4 minut, aż dno będzie równomiernie złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
3
Self
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn