Sopa de Carantantas (zupa z placków kukurydzianych)

Sopa de Carantantas (zupa z placków kukurydzianych)
Sopa de Carantantas (zupa z placków kukurydzianych) może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. To danie główne ma 451 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 116 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz SOS aliños, ziemniaki, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sopa de Orejas (Kolumbijska zupa z placków ryżowych), Sopa de Torrejas (Kolumbijska zupa z wołowiny i placków), oraz Zupa Kukurydziana (Sopa De Elote) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
o zrobić carantantas, dodać gorącą wodę do miski, dodać sól i olej i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać mąkę kukurydzianą do wody i wymieszać drewnianą łyżką. Uformuj miskę z ciastem za pomocą rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pozostaw na około 15 do 20 minut.Oddzielić małe porcje ciasta, około 1 1/2 łyżki każda, i uformować każdą porcję w kulkę, tocząc się między dłońmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1
Umieść kości wołowe w dużym garnku z wodą i aliños. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj ziemniaki i hogao. Doprawić solą i pieprzem i gotować przez 25 do 30 minut więcej lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Usuń kości wołowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
4
Dodaj smażone carantantas.
5
Posypać posiekaną kolendrą i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn