SOP-tastyczny chleb czosnkowy

SOP-tastyczny chleb czosnkowy
Sop-tastyczny chleb czosnkowy wymaga ok. 26 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 574 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cebulę w proszku, liście pietruszki, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to SOP-tastyczny chleb czosnkowy, Tropikalno-tastyczny budyń chlebowy, oraz Kid - tastic Pizzadillas.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułóż pokrojone bagietki na blasze wyłożonej folią aluminiową. W małej misce, wymieszać masło, czosnek, cebula w proszku i sól, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
BagietkaBagietka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozłóż masło czosnkowe równomiernie na wewnętrznej stronie chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
4
Piec, aż brzegi będą złote, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyjąć z piekarnika, posypać serem i natką pietruszki, a następnie powrócić do piekarnika na kolejne 3 minuty. Pokroić na małe kawałki i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn