Solony Dip karmelowo-czekoladowy

Solony Dip karmelowo-czekoladowy
Need a bezglutenowe i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Solony Karmel i Dip czekoladowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę Piekarską, karmel dulce de leche, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 12%. Spróbuj Solony Dip Karmelowy, Solone karmelowe Patelnie czekoladowe brownie z lodami karmelowymi, oraz Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż odpust na dno płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Skropić czekoladą, posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Przechowywać w lodówce 15 min.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn