Solone Żółwie Cupcakes
Solone babeczki z żółwiami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, karmelki, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Solone Ciasteczka Żółwia, Solone Karmelowe Trójkąty Żółwia, oraz Solone Karmelowe Lody Żółwiowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść filiżankę do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, maślanka, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, 30 minut.
W rondlu 3-ćwiartkowym roztopić karmelki śmietaną na małym ogniu, często mieszając, aż do rozpuszczenia. Fajne 5 minut. Mieszanka łyżki do średniej zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; worek uszczelniający.
Odciąć mały kącik torby. Torba Twist powyżej lukier. Aby napełnić babeczki, włóż końcówkę plastikowej torebki do połowy środka babeczki i ściśnij, aż pojawi się karmel.
Babeczki mróz z lukrem; skropić pozostałym karmelem.
Posypać orzechami pekan i solą morską.